TORSDAG 8 OKTOBER

Att driva företag - Stockholm

11:30 - 14:30 Lilla Nygatan 14, Gamla stan

Kan du sälja din affärsidé? Personligt varumärke, en stark produkt och mod är grunden i att lyckas. Med rätt närvaro på rätt ställen kan du dessutom låta sociala medier sköta stora delar av din marknadsföring och försäljning. Välkommen till ett inspirerande seminarium i samarbete med medlemsförbunden. Föreläsare är Linus Zackrisson, personalvetare, entreprenör och efterfrågad föreläsare inom personlig marknadsföring och sociala medier.

Saco arrangerar inspirationsseminarium om företagande i samarbete med medlemsförbunden Akademikerförbundet SSR, DIK, Fysioterapeuterna, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA), Naturvetarna, SRAT, Sveriges Farmaceuter, Sveriges läkarförbund, Sveriges Psykologförbund, Sveriges Veterinärförbund.

Seminariet är öppet för dig som är företagare och för dig som funderar på att starta eget. Du kan bara anmäla dig om du är medlem i något av ovanstående Sacoförbund. Du måste ange vilket förbund du är medlem i när du anmäler dig. 

 

Att driva företag - Hur du låter sociala medier sköta din försäljning

Föreläsare: Linus Zackrisson

Idag flyttar ofta en betydande del av företagandet in i sociala medier. Med rätt närvaro på rätt ställen kan du låta dessa kanaler sköta stora delar av din marknadsföring och försäljning. 

Linus Zackrisson delar med sig av sin egen resa där han startade sitt företagande som en hobby vid sidan av arbetet som headhunter. Idag är han en efterfrågad föreläsare inom sociala medier och personlig marknadsföring - och det utan att ha ringt ett enda säljsamtal.

Entreprenören och författaren Linus Zackrisson är utbildad personalvetare vid Lunds universitet och har arbetat med rekrytering i 15 år. Han har grundat MinKarriär.se där han arbetar som föreläsare och rådgivare inom arbetsmarknadsfrågor, sociala medier och  personlig marknadföring mot såväl enmansföretagare som stora internationella bolag.

 

Program

11.30-12.00: Registrering och lunchsmörgås
12.00-13.00: föreläsning
13.00-13.30: Kaffepaus
13.30-14.30: Föreläsning

Anmälan

OBS! SEMINARIET ÄR FULLBOKAT MEN DU KAN FORTFARANDE ANMÄLA DIG. DU HAMNAR DÅ PÅ EN RESERVLISTA OCH VI KONTAKTAR DIG OM DET BLIR EN PLATS LEDIG!

OBS! Pga av begränsat deltagarantal är det viktigt att du som har anmält dig meddelar återbud till inspiration@saco.se.

Om du uteblir från seminariet utan att ha avanmält dig kommer du att debiteras 500:-.

 

Frågor om anmälan besvaras av Cathrin Reth: cathrin.reth@saco.se

Frågor om innehållet i seminariet besvaras av Anna Kopparberg: anna.kopparberg@saco.se 

Anmälan

 
 
* uppgift måste lämnas

Tillbaka till kalendariet