Lönestatistik för chefer

Har du som är chef koll på ditt löneläge? I Saco Lönesök kan du orientera dig med Sacoförbundens gemensamma chefslönestatistik. Nedan kan du göra en grov uppskattning för att testa ditt löneläge.

Nyckelord:
Chef

Redan medlem i ett Sacoförbund? Logga in i Saco Lönesök här

Du som redan är medlem i ett Sacoförbund kan logga in i Saco Lönesök via ditt förbunds webbplats. Där kan du filtrera chefslönestatistiken utifrån befattning, arbetsområde, åldersgrupp, chefsansvar, region och storlek. Välj förbund i listan nedan så kommer du direkt till inloggningssidan. 

Grov uppskattning - testa ditt löneläge

Nedan kan du göra en grov uppskattning av ditt löneläge jämfört med andra chefer. För att få tillgång till hela Saco Lönesök behöver du vara medlem i ett Sacoförbund.

 

Mer för dig som är chef och medlem i ett Sacoförbund

Saco arbetar för att påverka chefers förutsättningar att kunna göra ett bra jobb. Vi samlar, analyserar och sprider information om chefer och ledarskap. För oss är det också viktigt att chefer har en lön som motsvarar deras ansvar och betydelse för verksamhet.

Sacoförbunden hjälper chefer med rådgivning och förhandlingshjälp och att utvecklas och stärkas i chefsrollen. Läs mer här.