Bokning och priser 2021

Vi hoppas kunna ha fysiska mässor i år, men anpassar oss förstås efter rådande förhållanden. De fysiska mässorna kombineras då med en kortare digital mässa som även utgör planeringsplattform för de fysiska mässorna.

Mässorna 2021

  • Digitalt studievalsevent 17-18 mars (15.00-18.00). Läs mer här
  • Stockholmsmässan 1-3 december (antalet dagar är beroende av pandemiläget)
  • Malmömässan 7 december
  • Digitalt event 9-10 december 

Priser och exakt upplägg för medverkan på Saco Studentmässor 2021 är under utarbetning och beräknas vara klara i mitten av februari. Vi återkommer med boka-tidigt-erbjudande då. 

Vi räknar med att kunna genomföra fysiska mässor i Stockholm och Malmö i år och kombinerar dessa med två halvdagar digital mässa. Givetvis anpassar vi oss till rådande omständigheter. avseende pandemin

En medverkan på Saco Studentmässa i höst inkluderar både fysisk och digital medverkan och den digitala mässplattformen ersätter den tidigare mässappen som planerings- och uppföljningsstöd.

Digital utställning under våren 2021

Den digitala mässan från november 2020 finns kvar i sin helhet till 1 juli 2021. Därefter gäller ny bokning inför 2021. Utställare som inte har bokat sista juli släcks ner, men aktiveras igen vid bokning. 

Vi marknadsför den digitala utställningen regelbundet under våren och 17-18 mars anordnar vi ett digitalt studievalsevent. Öppettider är 15-18 båda dagar. 

Boka digital monter för våren 2021

Vill du medverka i vår digitala utställning? Du kan då boka en digital monter utan chatt och zoom som var interaktionsverktygen på höstens mässa. Det går bra att boka till chatt och Zoom under mässan mot en mindre extra kostnad. Här kan du se vår besökarutvärdering från hösten mässa.

Priser

Digital basmonter (se exempel här) året ut kostar 10 000 kronor. Det tillkommer ingen registreringsavgift som annars på våra mässor.

Boka webbinarium á 3 000 kronor/styck och kanaler à 3 000 kronor/styck. Se exempel på monter med kanaler här.

Du som bokar en digital monter under våren betalar inte registreringsavgift om du sedan också bokar dig till höstens mässor (4 500 kronor per mässa). 

Du kan när som helst uppdatera och ändra i din digitala monter med vårt adminverktyg MINT Manager. 

Intresserad av att boka i vår?

Mejla studentmassa@saco.se