Öppet hus, arbetsmarknadsdag eller konferens

Med våra digitala paketlösningar återanvänder du det du har skapat i din monter på Sacomässan med obegränsad tillgång till alla funktionerna i Sacomässan samt en egen besökarregistrering.

Öppet hus, arbetsmarknadsdag, minimässa eller konferens - återanvänd din digitala monter från Sacomässan!


Disponeras  enligt överenskommelse (normal under ett läsåer) och kan även användas till andra ändamål som arbetsmarknadsdag, sen anmälan eller välkomstprogram vid studiestarten.

 
Baspaket- 25 000 kronor 

Er egna lilla version av Sacomässan där bara er er monter, ert liveprogram och era webbinarier visas.
Inloggningssida baserad på foto av er byggnad och insida baserad på foto av er lobby/entréhall  med meny till en spegling av er monter på Sacomässan (heter Möt oss i menyn), webbinarier och liveprogram. Ni klickar i vilka programpunkter som ska visas på Sacomässan och vilka i Öppet hus. Egen registrering ingår och ni äger registreringarna som kommer till er utställarportal. 

Extra montrar/utställare 5 000 kr

Ska ni ha en arbetsmarknadsdag och behöver därmed få in fler utställare? Inga problem! Det går bra att lägga till extra utställare för 5 000 kr som blir sök- och filtrerbara och har tillgång till alla funktioner ni själva har: chatt & videosamtal, webbinarier, videoklipp och livewebbinarier.

3D-tillägg, 3 filmer  - 24 000 kr

3D-inloggningssida på er egen byggnad och 3D-lobby/entréhall samt filmruta och flaggor som kan profileras. Innehåller menyer till "Möt oss" (spegling av er monter på Sacomässan) webbinarier och liveprogram. Ni får själva disponera er 3D-animering som ni önskar även i andra sammanhang. 

Genomförda Öppet hus våren 2022