Hoppa till huvudinnehåll
Studier

För SYV/lärare och gruppanmälan

Välkommen till ett nytt år med Saco Studentmässa, fyllt med inspiration och fakta för studievalet.

Våra planer för 2024

Nästa liveevent är Sacos digitala studentmässa, 7 februari mellan 9.00 och 16.00. Eventet äger rum i Sacomässan.se och består av ett liveprogram ed onlineföreläsningar och anslutande möjlighet att ställa frågor till dem som har förläst. Studievägledningen är bemannad och vägleder i chatten eller videosamtal.

Gruppbiljetter till de digitala eventen
Bokningen för de digitala eventet 7 februari finns i under fliken "Bokning" i Sacos skolportal.

Du som redan har skolkonto för Saco Studentmässor loggar in och gör skolans gratis gruppbokning under fliken "Bokning". Där ser du också om ni har en bokning sedan tidigare ifall du inte minns om du har bokat. Har ni bytt SYV/kontaktperson? Hör av dig till sandra.wahgren@saco.se så ordnar vi det.

Du som inte har skolkonto hos oss: Skapa ett skolkonto, det kostar inget. Se organge box till höger.

Biljetter till Saco Studentmässor

Hur fungerar det med biljetterna?

I er skolportal finns skolans unika registreringslänk. Denna delar du med eleverna så att de kan skapa sitt personliga konto kopplat till er skola och använder dessa inloggningsuppgifter för att logga in och besöka det digitala liveeventet. Genom att de använder ett konto som är kopplat till skolan kan ni se deras närvaro i er elevöversikt. Ni som är admin för ert skolkonto använder admininloggingsuppgifterna när ni loggar in i Sacomässan.se.

Våra event 2024

  • Digital studentmässa 7 februari 9.00 -16.00
  • Digitalt studievals- och utlandsevent 10 april 2024 14.00-19.00
  • Saco Studentmässa i Stockholm, Kistamässan 27-28/11, 9.00-16.30
  • Saco Studentmässa i Malmö, Malmömässan 4/12, 9.00-16.30

Den digitala mässportalen Sacomässan.se ligger till grund för de fysiska mässornas planering och uppföljning och förstås för våra digitala liveevent. 

Närvarokontroll och samverkan med eleverna

I skolportalen kan du följa elevernas närvaro på mässan. Därifrån kan du också samarbeta med dina elever från mässplaneringen fram till studievalet. 

Fråga Saco om akademikerjobb och lön

Saco och förbunden är experter på högskoleyrken och finns till hands på TORGET på våra mässor för att svara på frågor om jobb, lön och arbetsmarknad. 

Publicerad: 2015-03-26

Senast uppdaterad: 2020-05-11

Dela artikeln