Hoppa till huvudinnehåll
Studier

För SYV/lärare och gruppanmälan

Välkommen till ett nytt år med Saco Studentmässa, fyllt med inspiration och fakta för studievalet.

Våra planer för 2024/25

Våra liveevent under våren var tyvärr väldigt dåligt besökta, trots bra programinnehåll. Därför är det osäkert om vi får våra utställare att ställa upp igen. 
Nästa event är Saco Studentmässor i november/december.

Skolbiljetter till Saco Studentmässor

Hur fungerar det med biljetterna?

Gratis skolbiljetter bokas i er skolportal, om er skola inte har konto skapar du ett här intill. Om du är ny SYV och inte har inloggning till er skoportal kan du mejla studentmassa@saco.se som ordnar vi det åt dig.

I er skolportal finns skolans unika registreringslänk. Denna delar du med eleverna så att de kan skapa sitt personliga konto kopplat till er skola och använder dessa inloggningsuppgifter för att logga in och besöka det digitala liveeventet. Genom att de använder ett konto som är kopplat till skolan kan ni se deras närvaro i er elevöversikt. 

Våra återstående event 2024

  • Saco Studentmässa i Stockholm, Kistamässan 27-28/11, 9.00-16.30
  • Saco Studentmässa i Malmö, Malmömässan 4/12, 9.00-16.30

Den digitala mässportalen Sacomässan.se ligger till grund för de fysiska mässornas planering och uppföljning och förstås för våra digitala liveevent. 

Närvarokontroll och samverkan med eleverna

I skolportalen kan du följa elevernas närvaro på mässan. Därifrån kan du också samarbeta med dina elever från mässplaneringen fram till studievalet. 

Fråga Saco om akademikerjobb och lön

Saco och förbunden är experter på högskoleyrken och finns till hands på TORGET på våra mässor för att svara på frågor om jobb, lön och arbetsmarknad. 

Publicerad: 2024-02-29

Senast uppdaterad: 2024-05-06

Dela sidan