Annonsera i Saco Studieval

Annonsera på saco.se/studieval, i våra studievalsböcker och i samband med Saco Studentmässor

Nyckelord:
Studieval

Vill du synas när Saco informerar Sveriges blivande studenter om deras möjligheter
i studievalet och den framtida karriären? Vi erbjuder ett antal möjligheter
för att nå målgruppen gymnasieelever i avgångsklassen.Annonsera i våra trycksaker och på Saco.se/studieval . Du som vill nå studievägledare kan annonsera i Sacos nyhetssbrev för SYV.

Saco.se/studieval

Här finns bland annat Sacos mest besökta sidor Yrken A-Ö med mycket hög Googleranking (googla exempelvis på Socionom), Planera ditt studieval och Sacos personlighetstest "Vad passar jag som?" Dessa sidor har drygt 5 miljoner besök per år, med toppar inför högskolevalet och Saco Studentmässor.

Välja yrke

Välja yrke är en uppslagsbok över högskoleyrken, med textinnehåll av Sacoförbunden som är experter på sina respektive yrkesområden.Välja yrke uppdateras varje år (klar v43) och beställs kostnadsfritt av studievägledare på landets gymnasieskolor. Yrkestexterna finns också som webbversion, Du kan annonsera både i boken och på dessa yrkessidor på webben. Boken trycks i 70 000 ex. Välja yrke ges ut i helt ny design 2019.

Konsten att välja utbildning

Studievägledaren Ingmar Andersson är känd som föreläsare i studieval och studieteknik. Han har skrivit den här boken som är en fantastisk inspiration och vägledning i studievalet. Ingmars seminarier på Saco Studentmässa finns på film på vår Youtube-kanal. Boken tar slut under våren och tryck in en ny upplaga om 30 000 ex i november.

Hur pluggar du?

Studieteknikshjälp av Ingmar Andersson med målgrupp studenter på gymnasiet, yrkeshögskola och högskola/universitet. Trycks i ny upplaga på 30 000 ex i november.

Sacos SYV-nytt

Nyhetsbrev till studievägledare med ca 700 prenumeranter som går ut en gång per månad. Sponsra en artikel med logga, bild och en eller flera länker. Se exempel här.

Saco Studentmässor

Är du intresserad av att ställa ut? Våra mässor har totalt ca 27 000 personer, nästan en tredjedel av Sveriges avgångselever på gymnasiet. Se www.saco.se/sacomassor

Vill du annonsera i samband med Saco Studenmässor?

NYHET! Sponsra vattenflaskor.

För att minska på platsförbrukningen frångår vi vattenbehållare och platsmuggar och bygger istället upp en "vattenoas" med kranar där man kan fylla på vattenflaskor. Vi erbjuder möjligheten för utställare att sponsra flaskor, detta skyltas vid vattenoasen, i mässprogrammet, på informationsskyltar och i mässappen och på hemsidan. Läs mer här

Sponsra en laddningsstation

90% av besökarna använder vår mässapp eftersom de har sin entrébiljett i den. Därför är laddningsstationer väldigt välkomna. Sponsra en sådan på en allmän plats eller ha en i din monter. Ett utmärkt dragplåster! Läs mer här

Se prislistor

Saco Studieval

Saco Studentmässor - prislista kommer inom kort

Kontakt

Är du intresserad av att annonsera? Kontakta

J2media AB Växel: 031-708 16 30