TORSDAG 27 OKTOBER

Karriäracceleration: Hur växer du snabbare i din yrkesroll

17:30 - 19:30 Sacos kansli, LIlla Nygatan 14, Stockholm

Välkommen till Saco Unga Akademikers fjärde nätverksträff för i år! Temat är karriäracceleration och vi kommer diskutera hur du kan utvecklas snabbare i din yrkesroll och ditt ledarskap.

Medverkande:

  • Peter Röjhammar. Projektledare för Värdebaserat ledarskap. Inom denna ledarskapsutbildningen finns ett av Sveriges främsta ledarskapsprogram. Peter kommer berätta om hur mentorparen möts, lär, utvecklas, utmanas och diskuterar utmaningar i koppling till sina ledarroller och sitt ledarskap.
  • David Morgenstern. Head of Talent Management, Business Unit IT & Cloud Products på Ericsson. I Ericssons traineeprogram roterar du i olika internationella funktioner för att greppa vad som krävs för att vara en globalt orienterad ledare. Programmet leder till en kompetens i att leda virtuella globala team och bli en ledare i det uppkopplade samhället.
  • Anna Kopparberg. Projektledare på Saco. Det finns mycket fackligt stöd inom Saco skräddarsytt för ledare och chefer. Anna kommer berätta om till exempel Sacos chefsguider och riktade insatser för ledare som du kan få nytta av.

Agenda:

17:30 - 18:00 Förmingel med dryck och tilltugg.
18:00 - 18:20 Presentationer av Värdebaserat ledarskap, Ericsson och Sacos stöd för chefer
18:20 - 18:45 Paneldiskussion med Peter Röjhammar, David Morgenstern och Anna Kopparberg
19:00 - 19:30 Eftermingel med dryck och tilltugg


Välkomna hälsar Erik och Leo!

Du får gärna ta med en kompis eller kollega om du föranmäler detta i anmälningsformuläret nedan.

Anmälan:

 
Genom att anmäla dig anmäls du till nätverket Saco Unga Akademiker och kommer få inbjudningar till framtida arrangemang.
* obligatorisk uppgift