TORSDAG 23 SEPTEMBER

Webbinarium: Träna ditt självledarskap

12:00 - 12:45 Online

Välkommen på denna digitala föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna, som är en del av höstens Akademikervecka. Deltagandet är kostnadsfritt och alla intresserade är välkomna!

 

I en tid av ständig förändring är självledarskap nyckeln till välmående och egen utveckling, men hur blir man en bra ledare till sig själv?

Hur får man kontroll över sin egen utveckling och hur blir man riktigt bra på att reflektera? I det här webbinariet tittar vi på vinsterna med självledarskap, men också vad det faktiskt är och hur man kan träna upp sig till ökad medvetenhet. På detta webbinarium får du lära dig att använda dina insikter och erfarenheter på ett smartare sätt, bli tydligare i din kommunikation och göra bättre prioriteringar.

När? 23 september, kl. 12.00-12.45
Var? Webbsändning. Du får länken efter att du har anmält dig.

Anmälan är nu stängd.
Frågor kan riktas till akademikerveckan@saco.se.

Har du inte möjlighet att delta live?
Då kan du som är medlem i ett Sacoförbund ta del av inspelningen via ditt förbund i efterhand. 


Webbinariet anordnas som en del av Akademikerveckan där Sacoförbunden kraftsamlar för att lyfta frågor som är viktiga för Sveriges akademiker.

Är du lokalt facklig förtroendevald och vill arrangera ett eget event på er arbetsplats? Då kan du läsa mer här!


Om föreläsaren

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Hon är flitigt anlitad som föreläsare, både i Sverige och utomlands, och har flera gånger varit nominerad till Årets Talare.