För besökare

Nu kan du besöka Sveriges största Studentmässa oavsett var du bor! Utställare och webbinarier finns kvar hela våren så att du kan skaffa dig informationen du behöver i lugn och ro.

Vad är digitala Saco Studentmässa?

En webbportal, som du allra bäst besöker med datorn. Nu efter livemässan finns allt där för dig under hela våren, så att du kan fortsätta att utforska utställare och webbinarier. Tips! Var systematiskt och använd planeringsfunktionen "Min sida". Välkommen in på Sacomässan.se!

Utställare

Svenska och internationella utställare från olika sorters eftergymnasial utbildning, arbetsgivare och organisationer som du har nytta av i studievalet.
Många utställare har kanaler, det är fördjupningar i olika ämesområden.

Webbinarier

15 minuter långa webbinarier om allt möjligt inom området studieval. 

Planeringsvertyget "Min sida"

Gör en plan och bocka av, markera vad du gillar/ogillade och göra anteckningar. Jättebra att ha längre fram, när det är dags att bestämma sig. Om du inte besökte mässan i november och inte har ett konto kan du enkelt skapa ett konto för att använda planeringsfunktionerna.

Vem har nytta av Saco Studentmässsa?

Alla som ska välja eftergymnasial utbildning eller som jobbar med vägledning. Du som är förälder kan titta in för att stötta ditt barn.

Sacos yrkesexperter

Saco och Sacos 21 fackförbund är experter på högskoleyrken kan det mesta om sina yrkes- och utbildningsområden. Du hittar dem genom att filtrera Utställare på Yrkesexperter.

Välkommen till digitala Sacomässan!