För besökare

Nu kan du besöka Sveriges största Studentmässa oavsett var du bor! Utställare och webbinarier finns kvar hela våren så att du kan skaffa dig informationen du behöver i lugn och ro. Den digitala utställningen är tillgänglig hela våren och på Sacos digitala studievalsmässa 17-18 mars kan du chatta med utställarna och får svar på dina frågor inför studievalet. Välkommen!

Vad är digitala Sacomässan?

En digital utställning av möjligheter för dig som ska välja eftergymnasial utbildning. Du bäst besöker med datorn. Efter höstens livemässa finns allt där för dig under hela våren, så att du kan fortsätta att utforska utställare och webbinarier. Tips! Var systematiskt och använd planeringsfunktionen "Min sida". Skapa gärna konto så att du kan använda planeringsfunktionerna. Välkommen in på Sacomässan.se!

Välkommen också till Sacos digitala studievalsmässa 17-18 mars! Perfekt för en sista uppdatering inför studievalet 15 april!

Utställare

Svenska och internationella utställare från olika sorters eftergymnasial utbildning, arbetsgivare och organisationer som du har nytta av i studievalet.
Många utställare har kanaler, fördjupningar i olika ämesområden.

Webbinarier

15 minuter långa webbinarier om allt möjligt inom området studieval. Superbra inspiration att börja med.

Planeringsvertyget "Min sida"

Gör en plan och bocka av, markera vad du gillar/ogillar och gör anteckningar. Jättebra att ha längre fram, när det är dags att bestämma sig. Om du inte besökte mässan i november och inte har ett konto kan du enkelt skapa ett sådant för att använda planeringsfunktionerna. Använd gärna din planering när du har individuellt samtal med din SYV! Framförallt - använd din SYV om du har tillgång till en sådan!

Vem har nytta av Saco Studentmässsa?

Alla som ska välja eftergymnasial utbildning eller som jobbar med vägledning. Du som är förälder kan titta in för att stötta ditt barn.

Sacos yrkesexperter

Saco och Sacos 21 fackförbund är experter på högskoleyrken kan det mesta om sina yrkes- och utbildningsområden. Du hittar dem genom att filtrera Utställare på Yrkesexperter.