För SYV/lärare och gruppanmälan

Här kan Du som är SYV, lärare eller motsvarande göra gruppbokning för era elever. Ni som bokar biljetter före 25 november får fri entré. Därefter gäller kassapriset som är 100 kronor.

Elektroniska biljetter i appen Saco event

Entrébiljetterna

Förbokade gruppbiljetter är gratis och tillhandahålls via appen Saco studentmässa (ladda ned från 1 november i Appstore och Google Play), som förutom biljetterna också innehåller mässinformation och planeringsfunktioner. Biljetten kommer även med i bokningsbekräftelsen

Såhär fungerar biljetterna: Biljettinstruktion.pdf och Incheckning.pdf

Bokningsrutinen

Gruppbokning kan göras och ändras ända fram till 25 november.

Ni som bokar sent

Efter 25 november kostar entrébiljetterna 100 kr/st. Vi kan fakturera fram till 1 december (gruppbokning om minst 10 biljetter). Därefter gäller endast betalning i kassan.

Närvarokontroll

Du som är beställare får en egen adminsida, där du ser elevernas närvaro på mässan och har möjlighet att skicka ut egna informationsmejl till de egna eleverna inför mässbesöket.

Fråga oss om akademikerjobb och lön

Tack vare Sacos och förbundens unika kunskap om högskoleyrken och arbetsmarknad kan vi besvara de flesta frågorna om utbildning, yrke, arbetsmarknad och lön. Vi vill dela med oss av vår kompetens till dig så att du kan göra ett medvetet och genomtänkt studieval. Besök Saco och Sacoförbunden på TORGET för att få veta mer. Om du har frågor kring akademikeryrken kan du också ställa dem till oss i vårt frågeforum Yrkesexpert.saco.se

Inför besöket på Saco Studentmässa

Det är viktigt att förbereda sig inför besöket på studentmässan för att få ut det mesta möjliga av utbudet. I det här filmklippet berättar några besökare från tidigare år om sina upplevelser från studentmässan och hur de förberedde sig. Förbered mässbesöket på vår planeringssajt FÖRE - UNDER - EFTER.

En lärarhandledning för arbetet med studievalet kopplat till mässbesöket kan du ladda ner här