Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Landstinget Sörmland

Besök oss i monter C10:27

Var med och skapa Sveriges friskaste län. Vill du växa och utvecklas? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig i framtiden.

Hos oss jobbar omkring 7 200 personer. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Vi har en stor bredd av olika yrkes kategorier hos oss.

Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet – Sveriges friskaste län.

Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region.

Är din framtid hos oss?
Missa inte våra seminarier där du får möta några av våra "Superhjältar i vardagen"

28/11 kl. 10.00 möter du Jennie som är en av våra unga medarbetare som jobbar administrativt som medicinsk sekreterare. En yrkesroll som du kanske inte känner till men som du säkert har mött i någon reception på en vårdcentralen eller på någon mottagning på sjukhus. Är du en som kan hantera många saker samtidigt en "spindel i nätet"? Då ska du komma och lyssna på Jennie som berättar om sitt val av yrke.

29/11 kl. 10:00 möter du Rosie och Sofia som är "Superhjältar i vardagen". Vilka val finns som sjuksköterska? Kan man göra karriär som sjuksköterska? Är medias bild av sjukvården sann?

Träffa våra medarbetare i monter C10:27. Känner du till bredden av yrken inom landstinget? Vad gör en skådespelare, snickare, medicinsk sekreterare, ekonom, beteendevetare, jurist, biomedicinsk analytiker hos oss? Kom förbi oss så berättar vi mer om oss och vad vi gör inom Landstinget Sörmland. Kanske väljer du ett yrke hos oss i framtiden!


Besök och gilla vår sida "Jobba hos oss" på Facebook.

Vi ser framemot och träffa dig i montern C 10:27 - Välkommen!

Intresseområden: Yrke & arbetsmarknad, Studievägledning, Jobba nu/jobba extra, Administration, Apotekare, Audionom, Beteendevetenskap, Bibliotek och informationsvetenskap, Biomedicin, Brandingenjör, Datateknik, Design och produktutveckling, Dietist, Djurvård och hästhållning, Ekonomi, El, Elektroteknik, Fastighetsförvaltning, Fastighetsskötsel, Filosofi, Forskare, Fotvård, Fysik, Fysioterapi och rehablitering, Genusperspektiv, Hälsa & sjukvård, Hälso- och sjukvårdadministration, Informatik och systemvetenskap, Information- och kommunikationsteknik, Juridik, Kemi, Kommunikationsvetenskap, Konstvetenskap, Kulturvetenskap, Kyl- och VVS teknik, Litteraturvetenskap, Livsmedel, Logistik, Logoped, Läkare, Lärare, Management och ledarskap, Maskinteknik, Matematik, Medicin, Medicinsk fysik, Medicinsk teknik, Miljö, Musik, Omvårdnad, Pedagogik, Personalvetenskap, Psykologi, Redovisning, Restaurang och storhushåll, Sjuksköterska, Snickeri och trä, Sociologi, Socionom, Studera utomlands, Statistik, Svenska, Sång, Tandhygienist, Tandläkare, Tandvård, Teater (drama), Teckenspråk, Teknisk fysik, Textilhantverk, Tolk, Transportledare, Transportlogistik, Trädgård och landskap, Webbdesign, Viltvård och jakt, Yrkeslärare, Ämneslärare