Varukorg: 0 Varor. Beställ här

Högskolan Dalarna

Besök oss i monter

Högskolan Dalarna är en nära och personlig högskola. De som studerat på Högskolan Dalarna lyfter ofta fram vår gemenskap och personliga atmosfär. När du pluggar hos oss har du nära till bibliotek, studievägledare och annan service vi erbjuder. Våra lärare har hög tillgänglighet och du hittar många bra mötesplatser på våra campus. 

Kunskap är det första steget på vägen mot en bättre värld. Vi tror på att skapa möten om saker som är viktiga. Vi tror på att samtala kring vad som är ett gott samhälle och vi tror också att vi kan lära oss att leva tillsammans om vi är öppna och nyfikna på vår omvärld. På det sättet kan kunskap bli roligt och leda till en ljusare framtid. Det är första steget mot att förändra världen. 

Vi har utbildningar som ger jobb. Högskolan Dalarna arbetar tätt tillsammans med näringsliv och andra organisationer i Dalarna, både när det gäller forskning och utbildningar. Det ger dig möjlighet till arbetslivserfarenhet och du har goda chanser att hitta ditt drömjobb efter avslutad utbildning.