Varukorg: 0 Varor. Beställ här

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet

Besök oss i monter C14:20

Vill du utveckla dina naturkrafter?
Med vår kunskap och våra utbildningar kan du bli en del av lösningen för en levande värld. På SLU hittar du program på både grundnivå och avancerad nivå inom ett stort antal ämnesområden. Vem vet, kanske finns just din drömutbildning här hos oss?

Vårt universitet tar fram forskning i världsklass inom en rad olika områden. Våra utbildningar leder till intressanta och spännande jobb och kunskaperna du får hos oss är efterfrågade i både näringslivet och samhället i stort. Vi jobbar med utmanande vetenskap både lokalt och globalt och löser riktiga problem för en hållbar, levande och bättre värld.

Här finns SLU:s utbildningar
SLU kan med rätta kalla sig för Sveriges längsta universitet med utbildningar på sju olika campus i landet, från Alnarp och Flyinge i söder till Östersund och Umeå i norr. Däremellan hittar du utbildningar i både Uppsala, Skinnskatteberg och Strömsholm.

Välkommen till vår monter!

Intresseområden: Agronom, Biologi, Bistånd och U-länder, Civilingenjör, Design, Djurvård och hästhållning, Ekonomi, Fysisk planering, Hälsa och samhälle, Kemi, Landskapsarkitekt, Lant- och skogsbruk, Livsmedel, Miljö, Miljö och energiteknik, Nationalekonomi, Trädgård och landskap, Veterinär